Esther:

Bij Babette leer je op een ontspannen en (huiskamer)gezellige manier de Italiaanse taal van een ervaringsdeskundige. Babette past het lesprogramma aan op het tempo van de groep en met behulp van het tekst- en werkboek en haar uitleg, leer je vrij gemakkelijk de basisbeginselen van deze mooie taal. De interactie met de groep en haar leuke tips en ervaringsverhalen maken het helemaal af.

Buona fortuna da Roseline:

De lessen van Babette zijn nooit saai. In huiselijke sfeer praten we rond de tafel over diverse onderwerpen. Diverse middelen worden ingezet: ingesproken leesteksten, boekjes in italiaans, passend bij het nivo. Oefeningen uit leerboek of via internet. Praat opdrachten over actuele onderwerpen helpen je over een drempel om de taal te spreken

Joke:

Nu zes lessen Italiaans bij Babette en wat is het leuk! Fijne sfeer, lekker tempo, leuke extra’s en prima uitleg. Kortom: aan aanrader. Ik hoop nog lang les te hebben van Babette!

Martine:

Bij Tutto Bene vond ik de manier van Italiaans leren die bij mij past. In een kleine groep met persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer. Als docente is Babette toegankelijk, het stellen van vragen werd voor mij een stuk makkelijker. Ze is ook professioneel en heeft de kundigheid het leerniveau aan de groep of individuele leerling aan te passen.

Richard:

Wij hebben sinds enkele jaren een huis in Italië en komen er daarom vaak. Naast sociale contacten zijn er ook veel administratieve zaken te regelen. Zonder talent voor taal kunnen we ons, dankzij de lessen van Babette, inmiddels aardig redden in Italië. De persoonlijke aanpak, de gezellige sfeer, de oefeningen op maat en vele praktische tips van Babette hebben hiervoor gezorgd.