Veel plezier met pasta!

Tijdens deze 3,5 uur durende workshop ga je samen met de andere workshop-gasten heerlijke Italiaanse pasta’s maken, bij jou thuis of binnen je bedrijf! Een erg leuk idee om samen praktisch bezig te zijn en iets nieuws te leren.

Iedereen krijgt een eigen pasta machientje en we maken verschillende soorten pasta al dan niet gekleurd of bewerkt met groenten en kruiden, die we daarna uiteraard ook feestelijk met elkaar opeten! Ik vertel het een en ander over verschillende graansoorten en vormen, en wat over de pasta cultuur in Italië.
Je krijgt na afloop de verschillende recepten van me mee, desgewenst gepersonaliseerd met een leuke foto en/of tekst van bv. je verjaardag of het jubileum van je bedrijf(je). De recepturen heb ik zo samengesteld dat alles stap voor stap te volgen is en de ingrediënten in jouw nabije omgeving (supermarkt of vers-speciaalzaak) verkrijgbaar zijn.

Duur
3,5 uur
Prijs
47,50 euro p.p.
  • bovenstaande prijs geldt vanaf 6 deelnemers

Ook kan ik gepersonaliseerde schorten laten maken. Neem hiervoor a.j.b. contact op voor een separate offerte.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Contact opnemen
Aanmelden