Raffaele Celentano werd in Sorrento  – dichtbij Napels – geboren. Hoewel hij nu voornamelijk in München woont, waar hij een galerie heeft, getuigt zijn werk van zijn grote liefde voor met name het zuidelijke gedeelte van Italië. Ook in Sorrento heeft hij een prachtige ruimte in een oud klooster waar zijn foto’s te zien zijn.

De sfeer in zijn foto’s raakten mij. Ik vind dat ze de ziel van (Zd)- Italië heel goed weergeven. Het geheim van een goede foto is onder andere dat je er nooit op uitgekeken raakt. In mijn huis kijk ik elke dag weer met min of meer hetzelfde gevoel, naar een aantal zwart-wit beelden gemaakt door Raffaele. Prachtig afgedrukt en ingelijst.

Raffaele heeft mij toestemming gegeven om een aantal foto’s voor deze website te gebruiken. Zijn foto’s zijn voorzien van een watermerk met zijn naam.

Kijk naar de galerie met een aantal foto’s van hem. Ze zijn via mij te bestellen in verschillende formaten, al dan niet ingelijst. Voor het bestellen kun je de onderstaande contactbutton gebruiken.

Deze foto van Gallery Raffaele Celentano is beschikbaar gesteld door TripAdvisor


Contact opnemen