Ik geef sinds een aantal jaren met veel plezier Italiaanse les. Toen ik eraan begon had ik nooit gedacht dat ik het zo leuk zou gaan vinden. Wat het zo bijzonder maakt is dat elke groep en elke persoon anders is. Iedereen heeft een eigen reden en verhaal waarom hij of zij Italiaans wil leren.

Mensen die elkaar door volkomen andere levens nooit zouden hebben ontmoet, leren elkaar in de groepslessen kennen. Dat is eigenlijk altijd ontzettend leuk en bijzonder. Je bent samen bezig met iets wat je vanuit je hart gekozen hebt. Achter de wil om de Italiaanse taal te leren zit een ander gevoel en verlangen: de verbinding met de warme magie van Italië.

Ik geef in kleine groepjes van maximaal 12 personen les. Hierdoor blijft de benadering erg individueel en leer je veel meer dan in een grote groep!
Als beginner kun je het eens 12 lessen proberen en je opnieuw inschrijven in het nieuwe seizoen. Je legt je dus niet voor een heel jaar vast.

Maar ook individuele lessen (kosten per les 39,50 euro) of duolessen lessen (kosten per les 52 euro) zijn voor veel mensen ideaal. Bijvoorbeeld bij een druk en onregelmatig leven. De lessen kunnen per les worden gepland op een dag en tijdstip die jou uitkomt. Deze lessen worden online gegeven.
Het komt ook voor dat mensen zich ongemakkelijk of wat onzeker voelen in een groepje met anderen. Ook dan is dit een ideale oplossing.

De groepslessen vinden plaats in mijn in het centrum van Haarlem, in een huiselijke, warme, sfeer.

Na een cursus bied ik bovendien de mogelijkheid om je taalvaardigheden in de praktijk te brengen met de taalreizen die ik aanbied. Want waar leer je beter en sneller dan in het land zelf?! Gewoon doen! Italiaans praten onder mijn begeleiding, in een klein groepje. Theorie doen we een uurtje per dag, maar ik ga voornamelijk met iedereen op pad. Al doende leer je namelijk het meeste!

Klik hier voor info over de voorwaarden van teruggave van lesgeld van de belastingdienst, of mogelijkheden voor aftrek van de belastingopgave bij een eigen onderneming.

Lesmogelijkheden

Klik hieronder voor de lesmogelijkheden, ingedeeld per niveau. Je kunt ook eerst je niveau testen d.m.v. de linkjes onderaan deze pagina

GROEPSLESSEN    INDIVIDUELE LESSEN   TAALREIZEN


Test op welk niveau je kennis is, zodat je weet voor welke groep je je kunt inschrijven:

Niveau A1 
Bijbehorende audio bestanden

Niveau A2
Bijbehorende audiobestanden

Niveau B1
Bijbehorende audiobestanden