In deze cursus doe je in vanaf begin januari 2024 tot midden maart 2024, in 10 lessen, een basiskennis van het Italiaans op. Je kunt hierna een simpel gesprekje voeren.

Je kunt jezelf voorstellen en iets over jezelf vertellen (over je familie, je werk, waar je woont…). Ook kun je een aantal vragen stellen aan je gesprekspartner. In een bar of restaurant begrijp je de kaart (beter..), kun je wat bestellen en om de rekening vragen… In winkels, hotels of op de camping kun je je makkelijker redden. Je kunt naar de weg vragen en vragen waar iets (bv. een museum, het treinstation, het autoverhuurbedrijf etc. etc.) zich bevindt.
Je zult ook merken dat je wat meer verstaat (al praten die Italianen zo verschrikkelijk snel..!!).

Het lestempo stem ik af op de groep. Ik vind het belangrijker dat je iets echt goed onder de knie krijgt dan dat we persé een bepaald lesprogramma afronden. Doelstelling is een basiskennis die je ook echt kunt toepassen en onder de knie hebt. 

Taal is net als wiskunde: je moet er ook echt een beetje aanleg voor hebben en bereid zijn om er enkele uren per week thuis aan te besteden.

Ik zorg in elk geval voor leuke, afwisselende, op de groep afgestemde lessen. Het is geen wedstrijd… veel plezier en trots op joúw resultaat, wat dat ook gaat zijn. 

Wanneer?

  • Vanaf dinsdag 9 januari start ik met een groepje beginners, van 20.00 – 21.30 uur.  Er zijn op dit moment 5 aanmeldingen (max  ca. 12 deelnemers per les). 
  • De groepscursus bestaat uit 10 lessen*
  • De lesboeken die ik gebruik zijn: Allegro Nuovo 1  tekstboek en werkboek (dus 2 boeken) – online te bestellen bij bv Intertaal. Ander materiaal krijg je van mij! 

De adres van de leslocatie vind je op de contactpagina

N.B *
De lesdata zijn de volgende:

1 – Dinsdag 9 januari
2 – Dinsdag 16 januari
3 – Dinsdag 23 januari
4 – Dinsdag 30 januari
5 – Dinsdag 6 februari
6 – Dinsdag 13 februari
7 – Dinsdag 20 februari
8  – Dinsdag 27 februari 
9 – Dinsdag 5 maart
10 – Dinsdag 12 maart – herhalen van de geleerde stof: je kunt je kennis testen met een testje. 

Wil je nog meer met je Italiaans oefenen dan kun je in april plan deelnemen aan een taalreis in Puglia – de data hiervoor maak ik nog bekend.

Belangrijk:
Wanneer je je inschrijft voor een cursus gelden de volgende algemene voorwaarden:
– Alle cursussen dienen max. 14 dagen voor aanvang van de eerste les te zijn betaald; indien dit niet  het geval is houdt Tutto Bene zich het recht voor om je cursusplek aan iemand anders te geven;

– Er vindt geen restitutie plaats voor gemiste lessen;
– Een cursist mag zich tot 7 dagen voor aanvang van de cursus terugtrekken. Het cursusgeld wordt dan geretourneerd. 

______________________________________________________________________________

Cursusduur en tijd
10 lessen van 1,5 uur van 20.00 – 21.30 in Haarlem, Gierstraat 71
Aantal deelnemers
6- ca. 12
Kosten
250 euro = 25,00 euro per les (exclusief lesboeken)
Begin van de cursus
dinsdag 9 januari 
Lesmateriaal
Allegro Nuovo 1 (lesboek en werkboek)
In de les geef ik regelmatig ander aanvullend materiaal (on-en off line), verschillende leesboekjes en u-tube materiaal om het luisteren naar het Italiaans te oefenen.

_______________________________________________________________________

Klik hier voor info over de voorwaarden van teruggave van lesgeld van de belastingdienst, of mogelijkheden voor aftrek van de belastingopgave bij een eigen onderneming.

Terug naar het overzicht van alle lessen 

Contact opnemen
Aanmelden